Dječji vrtić

Dječji vrtić Veseli kutak

Klanci 3, Stobreč

OIB: 96444072282

Kontakt: 021/326-200

Vlasnik: Ljubica Gale

Ravnatelj: Antonela Pjevac

O nama

Vrtić ima 5 mješovitih odgojno-obrazovnih skupina:

  • 3 skupine redovitog programa

- jedna jaslična skupina 10-satnog boravka

- dvije vrtićke skupine 10-satnog boravka

  • 2 skupine posebnog programa ranog učenja engleskog jezika

- dvije vrtićke skupine 10-satnog boravka

   UPISI u pedagošku godinu 2021./2022.

od 08.06. do 15.06.2021.

Prijava korisnika

Početak pedagoške godine 2021./2022.

Poštovani roditelji/skrbnici, 


Dječji vrtić "Veseli kutak" u Stobreču počinje s radom u srijedu, 01.09.2021.g.

Pedagošku godinu 2021./2022. započinjemo pridržavanjem UPUTA iz priloga, te Vas molimo da ih pročitate.

-    DOBRO  NAM  DOŠLI -

 

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19

-      Roditelj/skrbnik ne dolazi u pratnji djeteta ako ima simptome zarazne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19.

-       Roditelj/skrbnik ne dovodi dijete u ustanovu ukoliko:

  • ima simptome zarazne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje),
  • ima izrečenu mjeru samoizolacije,
  • imaju saznanja da je zaraženo s COVID-19

Dijete dolazi u pratnji jednog roditelja/skrbnika ili druge osobe.

Roditelj/skrbnik ili druga osoba u pratnji dovodi dijete do ulaznih vrata na katu gdje dijete boravi, tu je potrebno pokucati/pozvoniti nakon čega će odgajatelj preuzeti dijete.

Roditelj/skrbnik ili druga osoba u pratnji djeteta ulazi u vrtić na način da održava razmak od najmanje 1,5 m po mogućnosti 2 m u odnosu na druge osobe, dezinficira ruke, dezinficira potplate na dezbarijeri na ulazu te izbjegava zadržavanje i grupiranje u ustanovi.

Roditelj/skrbnik ili druga osoba u pratnji obavezno nosi masku.

Roditelji/skrbnici su dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu. Vrijednost izmjerene temperature potrebno je upisati u bilježnicu koju donosi sa sobom u ustanovu i koju odgajatelj svakodnevno provjerava.

   – U slučaju povišene tjelesne temperature i drugih znakova zaraznih bolesti dijete ne dovoditi u jaslice/vrtić, a o tome je potrebno obavijestiti odgajatelja.

   – Ako dijete razvije simptome bolesti tijekom boravka u ustanovi, odgajatelj odmah obavještava roditelja/skrbnika koji u najkraćem roku treba doći po dijete.  

   – Do dolaska roditelja/skrbnika dijete boravi u prostoru za izolaciju. 

NAPOMENE za roditelje/skrbnike novoupisane djece

● Duže zadržavanje roditelja/skrbnika (oko 15 minuta) moguće je samo kod adaptacije/prilagodbe djece na novu sredinu, odnosno za roditelje/skrbnike novoupisane djece u jaslice/vrtić.

● Svaki roditelj/skrbnik koji boravi u skupini treba se potpisati u bilježnicu evidencije neovlaštenih osoba koje borave u ustanovi (odnosi se na roditelje/skrbnike novoupisane djece koji se zadržavaju u skupini u periodu adaptacije/prilagodbe).

● Odgajatelji će do 01. rujna kontaktirati roditelje/skrbnike novoupisane djece radi dogovora o vremenu dolaska djeteta u jaslice/vrtić.